Univé Fietsverzekeringen.

Bij Univé heb je een complete fietsverzekering. Zo zit je altijd goed.

Je fiets is bij Univé wereldwijd verzekerd voor diefstal en schade. Je kunt je fiets voordelig verzekeren met de beste voorwaarden. Volgens de Consumentenbond scoort Univé fietsverzekeringen een 8.0.


Voordelen van de Univé fietsverzekering.

  • Je fiets verzekerd tegen diefstal en schade.
  • Je fiets is overal ter wereld verzekerd.
  • Indien je schade hebt, wordt dit uitgekeerd in geld.
  • 3 jaar na aankoop, aanschafprijs vergoed
    Optioneel: De fietsverzekering kun je uitbreiden met pechhulp voor de fiets. Deze aanvullende verzekering — geeft je haal en brengservice garantie al zit je met pech onderweg.

De pechhulpverzekering is een fietsverzekering van Univé.

Eigenlijk is de fietsverzekering van Univé een “pechhulpverzekering” maar wat is dat nu eigenlijk? De pechhulpverzekering biedt leden / consumenten — hulp als ze met pech onderweg komen te staan / zitten. Deze verzekering is voor de fiets maar ook voor de auto, motor of bromfiets.


Wat is / doet een pechhulpverzekering?

Deze verzekering van Unive biedt mensen hulp aan, of je nu stil komt te staan met de fiets of als je met pech langs de weg komt te staan. Uiteraard is dit ideaal. Deze pechhulp voor de fiets is daarom een soort ‘haal- en brengservice’ Pechhulp Fiets is de haal- en brengservice van Univé. Daarmee verzeker je voertuig zoals je fiets, en krijg je hulp als je niet veder kunt fietsen.

Dit kan komen door bijvoorbeeld vandalisme of diefstal van je fiets. Uiteraard niet te hopen, maar ook pech of een ongeluk behoren tot die situaties, waardoor je misschien niet veder kunt rijden met de fiets.
Belangrijk om te weten is dat Unive de fiets niet repareerd. De fiets word wel vervoert naar het startpunt van de fietstocht, voor het ongeluk. Unive brengt je fiets dan naar bijvoorbeeld je huis of een fietsenmaker.


Kan ik bij Unive mijn elektrische fiets verzekeren?

Ja dat kan bij Univé! Je elektrische fietsverzekering zorgt ervoor dat je verzekerd bent voor schade aan de elektrische fiets. Veroorzaak jezelf schade bij / aan anderen? Dan valt dit onder de ‘aansprakelijkheidsverzekering’ van Univé.

Hoelang ben ik (minimaal) bij Univé verzekerd.

Bij univé kun je de fietsverzekering dagelijks opzeggen. Het verzekerings- contact wordt automatisch verlengd na 1 jaar. Daarna kun je dagelijks weer opzeggen. Je hoeft dus geen rekening te houden of je contract nog doorloopt als je wilt verlengen.


Hoeveel eigen risico betaal ik bij de Unive Fietsverzekering?

Als er schade is ontstaan, vraagt Unive het bedrag van € 25,- voor het eigen risico. Indien je fiets is gestolen, is er bij diefstal geen eigen risico.


Geld de dekking ook buiten Nederland?

Bij Unive is de fiets tijdens de vakantie of waar dan ook ter wereld, verzekerd voor diefstal en schade. Met de pechhulp fietsverzekering kunt u rekenen op de dienst van Univé. Ze zullen helpen als u onderweg bent op vakantie, maar ook in Nederland.


Nu vergelijken

.

.