Fietsverzekering van DIKS.

DIKS-verzekeringen, heeft haar deuren geopend in 1970. Meer dan 46 Jaar, ervaring en expertise op het gebied van de consument helpen. DIKS vergelijkt de fiets verzekering op een ‘ongebonden en onafhankelijke benadering´. De kracht van DIKS is dat ze consumenten helpen bij het vergelijken van de beste fietsverzekering met de laagste premie. DIKS was de eerste verzekeringsmaatschappij dat online verzekeringen Vergelijken & Afsluiten mogelijk maakte.

Wat doet DIKS-verzekering voor mijn (e-bike of) fiets?

Diks is aangesloten bij de A.F.M. en is een onafhankelijke tussenpersoon. Met onafhankelijk bedoelt DIKS dat ze: “Geen verplichtingen hebben met andere verzekeringsmaatschappijen ook niet op financieel gezien. Ook niet op productie taken voor een verzekeraar. DIKS verzekeringen geeft dus onafhankelijk en objectief advies voor de fietsverzekering. We kijken namelijk voor die fietsverzekering altijd naar de beste premie, en beste dekkingen.”


Kan ik gelijk de weg op na het afsluiten van de fietsverzekering?

Ja dat kan! Je verzekering- aanvraag word namelijk direct of zeer snel beoordeeld. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Hierdoor kun je met een gerust gevoel, een stukje rijden op je fiets. Zo ben je onderweg verzekerd.


HEMA Fietsverzekering

Download


 • KlikZeker
 • DigiWise
 • CoverYou
 • CentraalBeheer

Verzekeren

 • KlikZeker
 • DigiWise
 • CoverYou
 • CentraalBeheerEn mijn oude verzekering?

Heb je op dit moment een oude verzekering lopen? Geen probleem bij Diks. Het opzeggen van je oude verzekering kun je door ons laten opzeggen. Dit kan direct en is super eenvoudig online te regelen.


Net je fiets verzekerd? (14 dagen — niet goed geld terug garantie)

Bij Diks kun je snel en overzichtelijk een fietsverzekering vergelijken met de laagste premie. Je ziet namelijk in één oogopslag welke verzekeraar de voordeligste verzekering heeft voor je fiets. Je kunt in de rekenmodule ook direct de polisvoorwaarden downloaden en bekijken. Je kunt direct afsluiten, of vrijblijvend gratis een offerte aanvragen.Heeft Diks een goedkope Fietsverzekering?

Je kunt bij DIKS kun je de gegevens invoeren. Je berekent dan automatisch wie de goedkoopste verzekering heeft. Je kunt als je een DIKS fietsverzekering afsluit profiteren van kortingen en type fietsen.


Je fietst online bij DIKS verzekeren.

Indien je de fietsverzekering hebt gevonden kun je deze online afsluiten. Je kunt ervoor kiezen om dit online te doen of telefonisch.


Goedkope fietsverzekering voor de e-bikers en elektrische fietsen.

Diks geeft consumenten de mogelijkheid een elektrische fietsverzekering af te sluiten. Ook geeft DIKS de mogelijkheid om een pechhulpverzekering af te sluiten. Als je met pech komt te staan tijdens je fietstocht kun je om hulp vragen bij de verzekeraar.


Hoelang is de minimale looptijd van de fietsverzekering?

De verzekering bij DIKS heeft een contractduur van 12 maanden. De verzekering wordt jaarlijks verlengd met 12 maanden. Uiteraard niet als je hebt opgezegd wat dagelijks kan op de website.

Ik heb een tweedehands (elektrische) fiets, kan ik dat verzekeren?

De verzekering bij DIKS heeft een contractduur van 12 maanden. De verzekering wordt jaarlijks verlengd met 12 maanden. Uiteraard niet als je hebt opgezegd wat dagelijks kan op de website.


Hoe hoog is het eigen risico bij DIKS Fietsverzekering?

 • Bij een beschadiging aan een fiets of e-bike — is het
  Eigen Risico € 25,- — voor de fietsverzekering.

 • Als de fiets total loss is, krijgt de E-bike of gewone fiets
  geen eigen risico.

 • In het geval van schade aan de racefiets of een mountainbike (ATB) is het Eigen Risico € 50,-

 • Bij een total loss verklaring van de racefiets of een mountainbike (ATB) is het Eigen Risico 20% van het verzekerd bedrag.

 • Bij elke diefstal aan welk type fiets dan ook, geldt Geen Eigen Risico. Toch raden we aan dit te controleren. Want het kan gebeuren dat het eigen risico per polis en per verzekeraar kan verschillen.


Diks vergelijken met andere?

.

.